Denní menu od 8.8.2022 do 12.8.2022 v tomto týdnu vaříme pouze do 15:00 z důvodu dovolené! CENA 120,- (1ks menubox 7,-)

Pondělí

Polévka: 0,33l FAZOLOVÁ

Hlavní chod: 1: 150g VEPŘOVÝ PERKELT, TARHONĚ

2: 150g UZENÉ MASO S JEMNOU KŘENOVOU OMÁČKOU, KNEDLÍK

3: 150g FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO NA BREŤANSKÉ ZELENINĚ, BRAMBOR

 

Úterý

Polévka: 0,33l KRŮTÍ VÝVAR

Hlavní chod: 1: 150g VEPŘOVÁ PANENKA SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU, AMERICKÝ BRAMBOR

2: 150g HOLANDSKÝ SEKANÝ ŘÍZEK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, ZELNÝ SALÁT

3: 100g ZELENINOVÝ SALÁT S MOZZARELLOU A PETRŽELKOVÝM DRESINKEM

 

Středa

Polévka: 0,33l KOPROVÁ

Hlavní chod: 1: 150g KUŘE NA PAPRICE, TĚSTOVINY

2: 150g ZNOJEMSKÉ VEPŘOVÉ NUDLIČKY, RÝŽE

3: 150g ŠOPSKÝ SALÁT S KUŘECÍMI ŠPALÍKY (2KS)

 

Čtvrtek

Polévka: 0,33l CELEROVÁ

Hlavní chod: 1: 150g VEPŘOVÁ PIKANTNÍ SMĚS S KRŮTÍ JÁTROU, HRANOLKY

2: 150g KUŘECÍ NUDLIČKY S HOUBOVOU OMÁČKOU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR

3: 150g HAMBURSKÁ KÝTA, KNEDLÍK

 

Pátek

Polévka: 0,33l HOVĚZÍ VÝVAR

Hlavní chod: 1: 150g PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK V RAJSKÉ OMÁČCE, RÝŽE

2: 2ks VAŘENÉ VEJCE SE SMETANOVÝM ŠPENÁTEM, BRAMBOR

3: 150g KRŮTÍ ŠPÍZ, KAROTKOVO-BRAMBOROVÉ PYRÉ

CENA MENU Č. 1 AŽ 3 JE 120,- (menu box 1ks 7,-) ROZVOZ OD 3 PORCÍ ZA PŘÍPLATEK 1,- ZA PORCI, OBJEDNÁVKY ROZVOZU V DANÝ DEN DO 9:00 POUZE NA E-MAIL

 

                            CELOTÝDENNÍ MENU S POLÉVKOU Z DANÉHO DNE:

(příprava min.15 minut)

  1. 2: 150g
  1. 3: 200g
  1. 4:150g

Aktuální informace naleznete také s předstihem na Facebooku (Restaurace U Parduby Ropice)

 

Denní menu podáváme od 11:00 do 15:00 hodin*** VÁHA MASA V SYROVÉM STAVU.

Alergeny na vyžádání u obsluhy. Veškerá připravená jídla mohou obsahovat stopy všech alergenů, prosíme o konzultaci předem s obsluhou, děkujeme

Cena denního menu č. 1-3 120,-Kč