Denní menu od 18. 2. 2019 do 22. 2. 2019

Pondělí 18. února 2019

  • Polévka: 0,33l Koprová s vajíčkem
  • Hlavní chod: 120g Kuřecí řízek v těstíčku, brambor, jogurtový dip
  • Úterý 19. února 2019

  • Polévka: 0,33l Zelná s klobásou
  • Hlavní chod: 120g Krůtí játra na cibulce, rýže..., nebo 100g Hovězí líčka na víně, br. kaše
  • Středa 20. února 2019

  • Polévka: 0,33l Česnekačka
  • Hlavní chod: 120g Domácí sekaná, br. kaše, dušený zelný salát
  • Čtvrtek 21. února 2019

  • Polévka: 0,33l Z fazolových lusků na kyselo
  • Hlavní chod: 120g Špikovaná panenka, domácí americký brambor, ďábelka
  • Pátek 22. února 2019

  • Polévka: 0,33l Hovězí vývar
  • Hlavní chod: 120g Čočka na kyselo, uzené maso se sázeným vajíčkem a cibulkou, chléb
  • Celotýdenní menu

    (příprava min.15 minut)

    2. 150g Těstoviny s rajčatovou omáčkou a vepřovým masem 109,-

    3. 100g Smažený hermelín, hranolky, domácí tatarka 129,-

    4. 200g Kuřecí, nebo vepřový řízek, šťouchaný brambor, dip 139,-

    Aktuální informace naleznete také s předstihem na Facebooku (Restaurace U Parduby Ropice)

     

    Denní menu podáváme od 11:00 do 15:00 hodin.

    Alergeny na vyžádání u obsluhy.

    Cena denního menu: 90,-Kč