Pondělí
Polévka: 0,33l GULÁŠOVÁ
Hlavní chod: 1: 150g VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOR, TATARKA
2: 250g PEČENÁ KUŘECÍ ČTVRTKA NA CIBULCE, RÝŽE 3: 200g GRILOVANÉ KRŮTÍ JÁTRA, OPÉKANÝ BRAMBOR, DIP
Úterý
Polévka: 0,33l SELSKÁ
Hlavní chod: 1: 150g KUŘECÍ PLÁTEK SE SÝREM A BROSKVÍ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR
2: 150g KUŘECÍ SRDÍČKA NA SMETANĚ, KNEDLÍK 3: 300g BOLOŇSKÉ LASAGNE
Středa
Polévka: 0,33l KUŘECÍ RAGŮ POLÉVKA
Hlavní chod: 1: 150g DOMÁCÍ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK
2: 300g DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM 3: 150g TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A OMÁČKOU ZE 4 DRUHŮ SÝRŮ
Čtvrtek
Polévka: 0,33l HOVĚZÍ VÝVAR
Hlavní chod: 1: 150g HOVĚZÍ LÍČKA NA VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE
2: 300g PALAČINKY S KUŘECÍM MASEM A LISTOVÝM SMETANOVÝM ŠPENÁTEM 3: 2KS VEJCE, KOPROVÁ OMÁČKA, BRAMBOR
Pátek
Polévka: 0,33l HRACHOVÁ
Hlavní chod: 1: 350g BRAMBORÁK S JEMNĚ PIKANTNÍ MASOVOU SMĚSÍ, SYPANÝ SÝREM
2: 150g VEPŘOVÝ GULÁŠ, KNEDLÍK 3: 300g KUSKUS SE ZELENINOU, KARI A KRŮTÍM MASEMCENA MENU Č. 1 AŽ 3 JE 100,-
CELOTÝDENNÍ MENU S POLÉVKOU Z DANÉHO DNE:
(příprava min.15 minut)
Aktuální informace naleznete také s předstihem na Facebooku (Restaurace U Parduby Ropice)
Denní menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin*** VÁHA MASA V SYROVÉM STAVU.
Alergeny na vyžádání u obsluhy. Veškerá připravená jídla mohou obsahovat stopy všech alergenů, prosíme o konzultaci předem s obsluhou, děkujeme
Cena denního menu č. 1 100,-Kč