Denní menu od 23.5.2022 do 27.5.2022 CENA 110,- (1ks menubox 7,-)

Pondělí

Polévka: 0,33l FRANKFURTSKÁ

Hlavní chod: 1: 150g VEPŘOVÉ SOTÉ NA ZELENINĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY

2: 150g KUŘECÍ RIZOTO, SYPANÉ SÝREM, OKUREK

3: 100g ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘ. MASEM, MOZZARELOU A PETRŽELKOVÝM DRESINKEM

 

Úterý

Polévka: 0,33l ČOČKOVÁ

Hlavní chod: 1: 150g SKOTSKÉ VEJCE V MLETÉM MASE, BRAMBOROVÁ KAŠE S PAŽITKOU

2: 150g ŽEMLOVKA S JABLKY A TVAROHEM

3: 150g OHNIVÉ MASO, HRANOLKY

 

Středa

Polévka: 0,33l SELSKÁ

Hlavní chod: 1: 150g KUŘECÍ NUDLIČKY S NIVOU, BRAMBOROVÉ DOLLARKY

2: 150g DOMÁCÍ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT

3: 150g TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A DRCENÝMI RAJČATY S BAZALKOU

 

Čtvrtek

Polévka: 0,33l HORALSKÁ

Hlavní chod: 1: 150g KUŘECÍ KAPSA GORDON BLEU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, ZELNÝ SALÁT S ŘEPOU

2: 150g VEPŘOVÝ PERKELT, TĚSTOVINY TARHONĚ

3: 150g UZENÉ MASO, JEMNÁ KŘENOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK

 

Pátek

Polévka: 0,33l KMÍNOVÁ S VEJCI

Hlavní chod: 1: 150g VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA HRUBOZRNÉ HOŘČICI, AMERICKÝ BRAMBOR

2: 2ks VAŘENÉ VEJCE, ZADĚLÁVANÁ MRKEV, BRAMBOR

3: 150g GRILOVANÁ KRŮTÍ JÁTRA, HRANOLKY, DOMÁCÍ TATARKA

CENA MENU Č. 1 AŽ 3 JE 110,- (menu box 1ks 7,-) ROZVOZ OD 3 PORCÍ ZA PŘÍPLATEK 1,- ZA PORCI, OBJEDNÁVKY ROZVOZU V DANÝ DEN DO 9:00 POUZE NA E-MAIL

 

                            CELOTÝDENNÍ MENU S POLÉVKOU Z DANÉHO DNE:

(příprava min.15 minut)

  1. 2: 150g
  1. 3: 200g
  1. 4:150g

Aktuální informace naleznete také s předstihem na Facebooku (Restaurace U Parduby Ropice)

 

Denní menu podáváme od 11:00 do 15:00 hodin*** VÁHA MASA V SYROVÉM STAVU.

Alergeny na vyžádání u obsluhy. Veškerá připravená jídla mohou obsahovat stopy všech alergenů, prosíme o konzultaci předem s obsluhou, děkujeme

Cena denního menu č. 1 106,-Kč