Denní menu od 11.1.2021 do 15.1.2021

Pondělí

Polévka: 0,33l GULÁŠOVÁ

Hlavní chod: 1: 150g VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOR, TATARKA

2: 250g PEČENÁ KUŘECÍ ČTVRTKA NA CIBULCE, RÝŽE

3: 200g GRILOVANÉ KRŮTÍ JÁTRA, OPÉKANÝ BRAMBOR, DIP

 

Úterý

Polévka: 0,33l SELSKÁ

Hlavní chod: 1: 150g KUŘECÍ PLÁTEK SE SÝREM A BROSKVÍ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR

2: 150g KUŘECÍ SRDÍČKA NA SMETANĚ, KNEDLÍK

3: 300g BOLOŇSKÉ LASAGNE

 

Středa

Polévka: 0,33l KUŘECÍ RAGŮ POLÉVKA

Hlavní chod: 1: 150g DOMÁCÍ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK

2: 300g DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM

3: 150g TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A OMÁČKOU ZE 4 DRUHŮ SÝRŮ

 

Čtvrtek

Polévka: 0,33l HOVĚZÍ VÝVAR

Hlavní chod: 1: 150g HOVĚZÍ LÍČKA NA VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE

2: 300g PALAČINKY S KUŘECÍM MASEM A LISTOVÝM SMETANOVÝM ŠPENÁTEM

3: 2KS VEJCE, KOPROVÁ OMÁČKA, BRAMBOR

 

Pátek

Polévka: 0,33l HRACHOVÁ

Hlavní chod: 1: 350g BRAMBORÁK S JEMNĚ PIKANTNÍ MASOVOU SMĚSÍ, SYPANÝ SÝREM

2: 150g VEPŘOVÝ GULÁŠ, KNEDLÍK

3: 300g KUSKUS SE ZELENINOU, KARI A KRŮTÍM MASEM

CENA MENU Č. 1 AŽ 3 JE 100,-

 

                            CELOTÝDENNÍ MENU S POLÉVKOU Z DANÉHO DNE:

(příprava min.15 minut)

  1. 2: 150g
  1. 3: 200g
  1. 4:150g

Aktuální informace naleznete také s předstihem na Facebooku (Restaurace U Parduby Ropice)

 

Denní menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin*** VÁHA MASA V SYROVÉM STAVU.

Alergeny na vyžádání u obsluhy. Veškerá připravená jídla mohou obsahovat stopy všech alergenů, prosíme o konzultaci předem s obsluhou, děkujeme

Cena denního menu č. 1 100,-Kč